Moduulit

ICDL Workforce

Työllistymistä ja tuottavuutta lisäävät digitaaliset taidot

Monet työt liittyvät nykyään teknologiaan. Tämä vaatimus kasvaa edelleen myös aloilla, joita pidetään perinteisinä tai ei-teknisinä. Verkkotyökalut ja mobiilisovellukset suorittavat nykyään valtavan määrän toimintoja, jotka olivat aikoinaan paperilla.

Nykypäivän kilpailuympäristössä työnantajat arvostavat digitaalisia taitoja. Sertifikaatilla todistettu taito käyttää laitteita ja työkaluja varmasti ja tuottavasti, on tehokas tapa erottua työntekijöiden joukosta.

ICDL Professional

Digitaaliset taidot ammattimaiseen tehokkuuteen

Digitaalinen muutos on jatkuva ja monet roolit työssä ovat kehittyneet tukeutumaan voimakkaasti teknologiaan. Samalla ilmaantuu jatkuvasti uusia aloja ja uusia työryhmiä, jotka ovat täysin riippuvaisia ​​teknologiasta. Maailmanlaajuisesti useimmat ammattityöt vaativat digitaalisia taitoja.

Pysyäkseen merkityksellisinä ja kilpailukykyisinä, organisaatiot integroivat teknologiaa työkäytäntöihinsä. Ne hyödyntävät ammattilaisia, jotka ovat digitaalisesti taitavia ja kykenevät tekemään yhteistyötä kansainvälisessä ympäristössä helposti.

ICDL Digital Citizen

ICDL Digital Citizen on erityisesti kehitetty niitä henkilöitä varten, joilla ei ole aiempaa kokemusta tietokoneista ja Internetistä. ICDL Digital Citizen auttaa tuomaan varmuutta tietokoneen ja internetin käyttöön. Tämä sopii aloittelijoille, jotka haluavat kehittyä tietokoneen, sähköpostin ja Internetin käytön perustaidoissa.

  • Hauska, epävirallinen ja mutkaton johdatus tietokoneisiin ja Internetiin aloittelijoille.
  • Suunniteltu tuomaan varmuutta ja tarjoamaan perustan tietokoneen ja Internetin käyttötaitojen kehittämiseen.