Moduulit

ICDL Workforce

Työn tuottavuutta lisäävät digitaidot

Monet työt liittyvät nykyään digitaaliseen teknologiaan. Tämä vaatimus kasvaa edelleen myös aloilla, joita pidetään perinteisinä tai ei-teknisinä. Verkkotyökaluilla ja mobiilisovelluksilla tehdään nykyään valtavan määrä työtehtäviä, jotka tehtiin aikoinaan kynällä ja paperilla.

Nykypäivän kilpailuympäristössä työnantajat arvostavat digitaalisia taitoja. Sertifikaatilla todistettu taito käyttää laitteita ja työkaluja varmasti ja tuottavasti, on tehokas tapa erottua työntekijänä edukseen.

ICDL Professional

Asiantuntijan digitaaliset taidot

Digitaalinen muutos on jatkuvaa ja monet roolit työssä tukeutuvat yhä vahvemmin teknologiaan. Samalla syntyy jatkuvasti uusia aloja ja uusia työtehtäviä, jotka ovat täysin riippuvaisia ​​teknologiasta. Maailmanlaajuisesti useimmat ammattialat vaativat vahvoja digitaalisia taitoja.

Pysyäkseen merkityksellisinä ja kilpailukykyisinä, organisaatiot integroivat teknologiaa työkäytäntöihinsä. Ne hyödyntävät ammattilaisia, jotka ovat vahvoja digitaidoiltaan ja kykenevät tekemään yhteistyötä kansainvälisessä ympäristössä helposti.

ICDL Digital Citizen

ICDL Digital Citizen on erityisesti kehitetty henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta tietokoneista ja Internetistä. ICDL Digital Citizen auttaa tuomaan varmuutta tietokoneen ja internetin käyttöön. Tämä sopii aloittelijoille, jotka haluavat kehittyä tietokoneen, sähköpostin ja Internetin käytön perustaidoissa.

  • Hauska, epävirallinen ja mutkaton johdatus tietokoneisiin ja Internetiin aloittelijoille.
  • Suunniteltu tuomaan varmuutta ja tarjoamaan perustan tietokoneen ja Internetin käyttötaitojen kehittämiseen.